De goede voornemens show

Heeft u ze ook weer op uw lijstje staan?

Die goede voornemens. Het stoppen met roken, die paar kilo kwijt, wat vaker naar de sportschool of sparen om die mooie reis te gaan maken? Nu echt eens wat vaker op bezoek bij opa, omdat hij alleen achter is gebleven? Of dit jaar eindelijk eens sex met die buurman… Landelijk zitten de goede voornemens in een enorme dip, maar wat zegt dat eigenlijk over ons en onze maatschappij? Hebben onze goede voornemens nog wel zin? Waarom jezelf iets voornemen in plaats van er meteen mee te beginnen?

 

Tijdens De Goede Voornemens Show wordt er ingegaan op de betrekkelijkheid van het leven en het onderscheid tussen iets goeds willen en iets goeds doen. Want waarom nemen wij ons steeds iets voor en doen we het uiteindelijk niet? En wat vinden we dan nog van onszelf? We verlangen toch allemaal naar mooier, fijner, beter en gezelliger… Laten we er vandaag mee beginnen, gewoon met iets kleins… Bijvoorbeeld eens je tafel dekken voor een eenzame vreemde of voor wat langer voor een eenzaam iemand een vriend of kennis zijn. Art-Jan en Lottie verwelkomen u graag, hebben alles uit de kast gehaald en geven u graag dat bekende duwtje in de rug.

 

Idee: Art-Jan de Vries
Spel: Art-Jan de Vries en Lottie de Bruijn
Regie: Tonje Langeveld
Advies: Paul Vermolen
Productie: Inez Schatz
Ontwerp: Bas Menheere
Zakelijk advies: Wilma Kuite – Alles Voor de Kunsten –
Met dank aan: Het Rode Kruis, TwoOceans, Theater Bellevue, het Amsterdams Fonds van de Podium Kunsten, Johan Hendriksen, Chris Grem, Inge van Eijck, Francis Broekhuijsen, Martijn Brander en Theater Swap.

 

Na Meerdere Kansen Voor een Eerste Indruk, Marja, Messias en Dierenvrienden presenteert Stichting Artentertainment haar nieuwe voorstelling: DE GOEDE VOORNEMENS SHOW