Meerdere kansen voor een eerste indruk

Wie zit er eigenlijk naast je?

Eén presentator, twee vreemde ogen, een gezonde Hollandse stoelendans èn een mini-quiz zonder goed of fout. Wie zit er eigenlijk naast je? Een eerste indruk is snel gemaakt. In de concept voorstelling ‘Meerdere kansen voor een Eerste Indruk’ gaat Art-Jan de Vries met zijn publiek op zoek naar de bizarre (on)waarheden van die snel gemaakte eerste indruk. Kortom een avond vol verassingen.

 

Niet alleen in de theaters blijkt deze voorstelling een succes, maar ook voor bedrijven die iets bijzonders met hun personeel willen doen/bereiken is deze productie een succes gebleken. In het kader hiervan is het goed te weten dat deze voorstelling aan te passen is op bedrijven en situaties.

 

Na het succes van eerdere shows in de nederlandse theaters en op theaterfestival de Parade is “Meerdere Kansen voor een Eerste Indruk” geselecteerd voor The Best of Fringe 2013. Speciaal daarvoor staken we de voorstelling in een nieuw jasje.

 

 


Informatie voor boekingen:

Taal: Deze voorstelling kan zowel in het Nederlands als in het Engels gepresenteerd worden
Tijdsduur: Ongeveer 50 minuten
Maximaal aantal personen: Minimaal 20 tot maximaal 100
Benodigdheden: Een grote ruimte waar het aantal bezoekers vrij kan bewegen, een geluid set en voor elke 2 bezoekers 1 statafel. (statafels en geluid set zijn op verzoek mee te nemen)
Presentatie: Meerder Kansen voor een Eerste Indruk kan ook gepresenteerd worden door Marja van Katendrecht, het alterego van Art-Jan de Vries.

Credits
Concept en idee: Art-Jan de Vries
Stem: Loes Luca
Regieadvies: Henk Zwart
Productie: Inez Schatz
Tekst: Kimberley Krul
Visuals: Martijn Grootendorst