Marja

Marja van Katendrecht

‘Het alter-ego van Art-Jan’

Marja van Katendrecht is inmiddels uitgegroeid tot het alter-ego van Art-Jan.
Zij is voortgekomen uit de afstudeervoorstelling van Art-Jan die hij maakte aan de Mime-opleiding in 2007. Daarna volgde een kleine theatertournee met dit solo programma en nam Marja een grote stap door mee te doen aan het cabaret festival Cameretten waarmee Art-Jan de persoonlijkheidsprijs won in 2008. Na een landelijke finalisten tournee met Cameretten, volgde een succesvolle zomertour op De Parade in 2009.

 

Inmiddels is Marja een graag geziene gast op menig feestje en partijtje waar ze regelmatig wordt gevraagd om de sfeer te komen verbeteren. Ze Presenteerde de afgelopen jaren de Nacht van de Kaap, verrichtte openingen voor de Gemeente Rotterdam, bracht een eigen gedichtenbundel en Rotterdam-Lied uit, werd benoemd tot Burgermeesteres van het kampeer- en theaterfestival Camping Rotterdam voor de duur van drie jaar, heeft haar eigen talk-show’s georganiseerd, meerdere televisie- en radio-programma’s gemaakt voor Open Rotterdam, een maandelijks nachtprogramma op radio Rijnmond en is een wekelijks live te horen in het programma Wakker@Rijnmond als de ambassadrice van Rotterdam.

 

Marja op maat
Persoonlijkheidsprijs
Borrelgarnituur
Kerstshow
Voorstelling
Merchandise

 

Marja is een vrouw van middelbare leeftijd, die soms een beetje eenzaam is, maar altijd in voor een nieuw avontuur.

 

Wil je alvast iets zien van Marja of kennis met haar maken? Wordt vriend of vriendin van Marja van Katendrecht op facebook. Of volg Marja via Marja TV

Marja