Borrelgarnituur

Marja

‘Wat een ontvangst!’

Marja’s borrel garnituur is inmiddels een verzamelnaam geworden voor diverse activiteiten die Marja organiseert.

 

Zo bestaan er onder de noemer Marja’s borrelgarnituur inmiddels:

 

 • Het radio programma
  Hiervan zijn er in 2015 twaalf afleveringen gemaakt welke te beluisteren waren op de zender Open Rotterdam en maakt Marja nu een keer per maand een live uitzending in de nacht op radio Rijnmond. En is ze iedere vrijdag morgen rond 09.30 uur te gast bij het programma Wakker@Rijnmond.

 

 •  Het televisie programma
  In seizoen 2014-2015 zijn er acht afleveringen televisie gemaakt door Marja.
  Deze zijn herhaaldelijk uitgezonden op Open Rotterdam t.v. Ook zijn deze terug te kijken op YouTube. Marja’s borrelgarnituur.

 

 • De live-show
  Een culturele live happening waarbij het publiek fysiek wordt uitgenodigd naar een locatie in de stad te komen waar Marja een middag of avond programma organiseert, met ranja en cake, een knutsel opdracht, bijzondere gasten, een spelletje, kinderopvang en haar eigen band waarmee ze liedjes kan zingen.

 

We zijn momenteel druk bezig met het bedenken van een nieuwe reeks Marja’s Borrelgarnituur op een leuke locatie in de stad. Hierover binnenkort meer..!!

Elke eerste zaterdag van de maand van 16.00 tot 17.30 uur in de Pauluskerk op de Mauritsweg 20 in Rotterdam.
Omdat we het programma toegankelijk willen houden voor iedereen, kunt u aanwezig zijn op basis van een vrijwillige bijdrage.

Het programma wordt elke laatste zaterdag van de maand uitgezonden op OPEN Rotterdam.

‘De mensen hebben mij met bloemen, cadeaus en open armen ontvangen en onthaalt! Zoveel liefde en positieve energie heb ik mogen ontvangen. Nu zou ik graag wat terug willen doen, als mens.’ – Aldus Marja.

Credits
Concept en idee: Art-Jan de Vries
Band: Joeri Rook en Tyn Smit
Productie: Inez Schatz
Camera: Stefan de Graaff en Frank van ’t Hof
Techniek: Vincent Andriessen

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Rotterdam, Fonds van Cultuurparticipatie en het Prins Bernard Cultuurfonds.

Met speciale dank aan o.a: Martha Poetsma, Jack Kerklaan, Giselle Vegter, Dave Schwab, Anneke Jansen, Stefan van Hees, Renee Trijselaar, Job den Dulk, Marije Brom, Esther Akkerhuis, Edgar Kapp, Chiem van Houwinge Jr,  Ruud Tompot, Rachel van Olm, Harry-Jan Bus, Floor Nicolas, Sander van der Schaaf, Eva-Lise Geerlings, Fred Stoltenhoff, Marcella Schuller, Kirsten Robben, Lottie de Bruijn, Lotte Rischen, Loes Luca, Maja de Haan, Salco Occhipinto, Kickel van Schaik, Sabine Aaftink, Johan Zandboer, Gaby Iraida Hoogenboom.