marjas-merry-christmas-eflyer

Marja’s Merry christmas

Ja hoor lieverd,

Het is weer zover!
Kerstmis staat weer voor de deur…

Heeft u al plannen gemaakt? Lekker met uw familie thuis aan tafel? Of samen met uw partner gewoon saai op de bank? Of bent u misschien, net als ik dat was, van plan om de kerst in uw eentje door te brengen? Dan zou ik u toch heel graag willen laten weten dat dit helemaal nergens voor nodig is!

U kunt namelijk bij mij terecht met heel uw familie of al uw vrienden of gewoon gezellig in uw eentje.

Dit allemaal tijdens de kerstdagen. Ik heb namelijk een heerlijke avond voor u georganiseerd in Studio de Bakkerij op de Bergweg in Rotterdam. Met muzikanten, kerstbomen, kadootjes, sneeuw en natuurlijk het prachtige kerstverhaal met de daarbij behorende levende kerststal.

Ik kook graag voor iedereen een heerlijk 3-gangen kerstdiner, zodat u over een heleboel dingen niet meer hoeft na te denken. Zoals: wat eten we deze kerst, wie haalt de boodschappen, wie van de familie zetten we naast wie aan tafel?

Als u naar mij komt om samen kerst te vieren maakt u niet alleen mij gelukkig, maar weet u zeker dat uw familie geen tijd heeft om ruzie te maken, uw vader zijn moppen niet kan tappen, uw oma niet kan klagen over haar kwaaltjes. Daarbij hoeft u niemand te vermaken omdat ik dat voor u doe.

Kortom samen maken we er onvergetelijke warme kerst van.

U begrijpt, ik kijk uit naar uw komst!

Ik hoop u te mogen verwelkomen bij Marja’s Merry Christmas.

 

Liefs,

Uw Marja -xxx-

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.